Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe
Maak kennis met jong en veelbelovend talent in het Try-Out Café!
TAQA Theater De Vest biedt een podium voor aanstormend talent in de disciplines kleinkunst, cabaret, stand-up, muziektheater en singer-songwriter.

Op vier zondagmiddagen om 16.00 uur wordt in een café-achtige setting in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest het nieuwste aanstormende talent gepresenteerd.
Elk Try-Out Café biedt ook een podium voor jong regionaal talent onder de naam 'Streekproducten'. Deze lokale talenten worden geprogrammeerd door Madelief Klunder en Coene Wouters.

Op 29 oktober treden voor je op:

•        Victor Luis van Es (Finalist Camaretten Festival 2016)
•        Merel Baldé (o.a. Soldaat van Oranje, Klokhuis en Flikken)
•        De Hygiëna's (Winnaar Leids Cabaret Festival 2017)
•        Streekproduct: Fabian Franciscus

Presentatie: Nina de la Croix.

Victor Luis van Es
Finalist (3e) Cameretten 2016 /stand up
Victor is een autodidact die in 2016 de finale haalde van het Cameretten festival in een waanzinnig sterk jaar. In de Volkskrant stond hierover: ”In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.”  In 2015 won hij de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival waarna hij ook het voorprogramma verzorgde voor de sinterklaas conference van Javier Guzman. Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up en opgevoed met Nederlands Cabaret is het een boeiende verteller met harde humor. Momenteel werkt Victor aan zijn eerste avondvullende programma “Stille Strijd” In dat programma vertelt hij over zijn oorsprong en hoe hij de man is geworden die hij nu is

Merel Baldé - Trek 't uit
Merel Baldé grijpt je bij de lurven in ‘Trek ’t uit’. Als een ware femme fatale verleidt ze iedereen zonder blikken of blozen. Ze wil gezien worden, zelfs als ze niet om aan te zien is. ‘Trek ’t Uit’ is haar muzikale show vol Nederlandstalige liedjes. Kleinkunst meets pop meets r&b meets disco. Voeg daar nog een gouden strot en een bos rode, wapperende haren aan toe en de flitsende show is compleet. Merel studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneel&Kleinkunstacademie en speelde o.a. een hoofdrol in Soldaat van Oranje – de musical.

De Hygiëna's
De Hygiëna's zijn een eigenzinnig comedytrio uit België, bestaande uit David Vennix, Jeroen Maris en Tom De Rons. Ze brengen een aaneenschakeling van bizarre sketches, aanstekelijke liedjes en bevreemdende intermezzo's (Intermezzi? Intermezzoïca? Neen, vermoedelijk niet). Na enkele jaren schrijfwerk achter de schermen van televisie en radio pleegden ze hun eerste wapenfeit met "Nonkel Natuur". Dit humoristische protestlied kreeg een gezonde dosis aandacht in geschreven en online pers. Ze zijn zelfs op tv geweest! Regionale tv dan nog wel! Dat is in zekere zin béter dan nationale tv. Zeggen ze. Dichter bij de mensen enzo. Toch? Ja he? Ja. Ze wonnen ook nog het Leids Cabaretfestival. Dusseuh. Tja.

Streekproduct:
Fabian Franciscus
Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de ‘hoerenstraat’ te Utrecht. Speciaal voor de middag heeft Fabian opeens een mening. Hoe irrelevant, triviaal of absurd zijn mening ook moge lijken, Fabian wil deze heel graag met u delen. Sterker nog; hij weet zeker dat u er stiekem veel van kunt opsteken.

Ben je jonger dan 30 jaar?
Dan betaal je de CJP prijs van maar € 5,50!
Kaarten
 • Try-Out Café

  Zaal Plein Zaal
  Prijs Normaal € 8,50
  PrijsCJP € 5,50
  Incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Try-Out Café Plein Zaal 8.50