Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe Uitverkocht
Maak kennis met jong en veelbelovend talent in het Try-Out Café!
TAQA Theater De Vest biedt een podium voor aanstormend talent in de disciplines kleinkunst, cabaret, stand-up, muziektheater en singer-songwriter.

Op vier zondagmiddagen om 16.00 uur wordt in een café-achtige setting in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest het nieuwste aanstormende talent gepresenteerd.
Elk Try-Out Café biedt ook een podium voor jong regionaal talent onder de naam 'Streekproducten'. Deze lokale talenten worden geprogrammeerd door Madelief Klunder en Coene Wouters.

Op 25 februari treden voor je op:

•       Daniëlle Schel
•       Steven Brunswijk
•       Streekproduct: Rikkert
•       Janneke de Bijl 

Presentatie: Thijs van de Meeberg.

Daniëlle Schel
Winnaar AKF Publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2017
Vanuit de dug-out bekijkt Daniëlle het leven, wachtend op haar slagbeurt: Het moment om honken te veroveren, punten te scoren en homeruns te slaan. Maar vlak voordat ze het veld betreedt, slaat de twijfel toe. Vol zelfspot vertelt Daniëlle aan de hand van rake sketches en beeldende liedjes over situaties waarin je liever op je volgende beurt blijft wachten, dan dat je jezelf uit het veld laat slaan.
“Daniëlle Schel heeft een programma met een kop en een staart gemaakt waarmee ze de jury en het publiek overtuigde. Een programma vol originele en ook eigentijdse thema’s en vondsten.” (Juryrapport AKF)
“Een uitstekende actrice die ieder gezichtsspiertje op het juiste moment aan het werk zet” (Parool)
“Daniëlle Schel, op elektrische gitaar begeleid door Peer Thielen, toonde aan een energieke, onbevangen persoonlijkheid te zijn op het podium” – (NRC)

Steven Brunswijk
Steven Brunswijk is ‘de Braboneger’. Meer dan 350.000 hits op Dumpert.nl, we hebben het over de internetsensatie ´De Braboneger’. ´Het begon allemaal als een grap´ vertelde de in Tilburg wonende Brunswijk (28) aan diverse bladen ‘maar als ik mijn telefoon nu aanzet begint deze meteen te rammelen’. Samen met een vriend maakte Brunswijk verschillende filmpjes en plaatste deze op internet en sloegen meteen in als een bom! In de stukjes geeft de Braboneger, op ietwat humoristische manier, zijn kijk op verschillende situaties met de nadruk op negers. Recht voor zijn raap, eerlijk en bijzonder humoristisch, de Braboneger is DE nieuwe publiekstrekker.

Janneke de Bijl: winnaar jury- en publieksprijs Cameretten Festival 2017
Janneke studeerde af als filosoof en begon daarna aan Theateropleiding Selma Susanna. Die rondde ze in 2012 cum laude af. In 2016 werd ze lid van het prestigieuze stand-up comedycollectief Comedytrain. Sindsdien is ze meerdere keren per week te zien in Toomler en speelt ze in theaters door het hele land.
In 2017 won Janneke de jury- en publieksprijs van het gerenommeerde festival Cameretten. Momenteel werkt ze aan haar eerste avondvullende programma.

Meer weten over Janneke de Bijl? Bekijk hier het fragment in De Wereld Draait Door.

Houd de website in de gaten voor nieuwe namen en actuele line-up.  

Ben je jonger dan 30 jaar?
Dan betaal je de CJP prijs van maar € 5,50!
Kaarten
  • Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 8,50
    PrijsCJP € 5,50 Incl. drankje en garderobe

    Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 8.50