Toneelschuur Producties / Paul Knieriem

De Huisbewaarder / Harold Pinter

toneel Uitverkocht

Paul Knieriem regisseert beroemde tragikomedie van Harold Pinter.

Na zijn uitstekend ontvangen ‘Troje Trilogie’ brengt regisseur Paul Knieriem met ‘De Huisbewaarder’ een tragikomedie van een van de belangrijkste twintigste-eeuwse toneelschrijvers: Harold Pinter. Het betekent een hernieuwde samenwerking met schrijfster en vertaalster Magne van den Berg en acteur René van ’t Hof, met wie Knieriem eerder het voor het Vlaams en Nederlands Theaterfestival geselecteerde ‘Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)’ maakte.

Aston is niet helemaal goed bij zijn hoofd. Na een langdurig verblijf in een gesticht is zijn blik op de realiteit troebel geworden. Hij functioneert, in meer of mindere mate, als klusjesman, en assistent van zijn jongere broer Mick, bij wie hij in huis woont.

Het onderscheid tussen fictie en realiteit kan Aston allang niet meer maken. Dat geldt ook voor het inschatten van mensen en situaties. Als hij de zwerver Davies ontmoet, biedt hij hem een slaapplek aan. Maar wie is deze oude man? Is hij wel wie hij zegt dat hij is? En wat is hij van plan?

Na afloop van de voorstelling gaat Lidwien Feld in gesprek met René van 't Hof, Jan Paul Buijs en het publiek in de Kleine Foyer.  

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling). Lees meer.
Kaarten
 • Toneelschuur Producties / Paul Knieriem

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 21,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Toneelschuur Producties / Paul Knieriem Kleine Zaal Uitverkocht 21.50