Toneelgroep Oostpool en Het Nationale Theater

Kinderen van Judas

toneel

Barokke mix van humor en bloedserieuze taferelen over een vampier met een burn-out.

Regisseur Jeroen De Man is dol op fantasy, liefhebber van ‘Dracula’ en ‘True Blood’ en ervan overtuigd dat vampiers bestaan. Hoe kunnen we anders de economische neergang, onvoorziene geweldsuitbarstingen en menselijke ellende verklaren? Met zijn spelers daalt hij in ‘Kinderen van Judas’ af naar de schaduwwereld in een barokke mix van humor, geschiedenis en bloedserieuze taferelen.

Een vampier met een burn-out heeft zich teruggetrokken in het bos. Hij heeft alles wat hij ooit begeerde: talent, macht en het eeuwige leven. Toch is hij ongelukkig, ingehaald door zijn bovenmenselijke verleden. Zijn oude bloeddorstige vrienden komen op bezoek in het bos en om de tijd te doden spelen ze beroemde vampiers na, terwijl ze de ene na de andere bloedfles achteroverslaan. In de bosjes liggen vampierjagers op de loer, weerwolven likken hun poten. Verdwaalde Nordic walksters hebben nog geen idee van wat hen allemaal te wachten staat. Ze zijn maar pionnen in een heel oud spel…

Na afloop van de voorstelling kunt u genieten van een verhaaltje voor het slapengaan. Dit is gratis toegankelijk.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling). Lees meer.
Kaarten
 • Toneelgroep Oostpool en Het Nationale Theater

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Toneelgroep Oostpool en Het Nationale Theater Kleine Zaal 19.50