Toneelgroep Maastricht

Brieven uit Genua / Ilja Leonard Pfeijffer

toneel

Literaire, muzikale en waargebeurde zoektocht naar geluk.

Ilja Leonard Pfeijffer belandt met zijn geliefde Gelya in 2008 tijdens een fietstrip in Genua. De schrijver is gelijk verliefd op de labyrintische havenstad met haar duistere steegjes, ontelbare palazzi en evenzovele gelukzoekers en het stel besluit om er te gaan wonen. Als Gelya een paar jaar later naar Berlijn vertrekt, vindt de schrijver zichzelf terug onder een lekkende parasol in het barre oord dat werkelijkheid heet. Hij probeert zijn leven te vatten in brieven aan Gelya. Deze correspondentie leidde in 2016 tot ‘Brieven uit Genua’, het schitterende vervolg op zijn roman ‘La Superba’ en een adembenemende ode aan Genua.

Servé Hermans en Michel Sluysmans spelen de schrijver in dit intieme literaire en muzikale miniatuur over de verhouding tussen Italië en Nederland, feit en fictie, wens en waarheid, schrijven en leven. De brieven worden gecombineerd met Italiaanse aria’s van Monteverdi, Puccini en Arditi, gezongen door sopraan Lies Verholle.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling). Lees meer.
Kaarten
 • Toneelgroep Maastricht

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 21,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Toneelgroep Maastricht Kleine Zaal 21.50