Theatergroep Suburbia

Eenzame Begeerte / naar Steven Berkoff

toneel

Rauw acteursduel over liefde, lust en venijn.

Met ‘Eenzame Begeerte’ van Theatergroep Suburbia staat u een rauw acteursduel over liefde, lust en venijn te wachten. Hoe mooi was alles, tijdens die eerste broeierige ontmoeting op het strand tussen een jonge man en een vrouw, Thomas en Marie. Twee hunkerende lichamen wanhopig op zoek naar iemand om wat warmte van te stelen. Hij waarschuwde nog: “Gek ben jij om het aan te leggen met iemand zoals ik.” En dan nu, twintig jaar en duizenden verwijten verder, leven ze een giftig huwelijk.

Het spetterende duel wordt uitgevochten tussen Lot van Lunteren en Stefan Rokebrand. Van Lunteren speelde de laatste jaren glansrollen in onder andere Suburbia’s ‘Winterbloemen’ en ’FIFA Blatter’. Stefan Rokebrand kreeg in 2016 de Musical Award voor zijn vertolking van Herman Brood in ‘Chez Brood’. Het jonge regietalent Olivier Diepenhorst zorgt dat er in het stuk – gebaseerd op werk van Steven Berkoff, het enfant terrible van het Britse theater – met scherp geschoten wordt. Ingmar Heytze maakte de nieuwe vertaling: een knetterende, bloemrijke, frisse, gevoelige en geestige tekst waar de vonken vanaf spatten.


Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling). Lees meer.
Kaarten
 • Theatergroep Suburbia

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Theatergroep Suburbia Kleine Zaal 19.50