Stipkaart

Profiteer van de voordelen!

extra Te gast
Bent u een frequente bezoeker van TAQA Theater De Vest? Wilt u eens iets nieuws proberen? Schaf dan een Stipkaart aan. Met de Stipkaart ondersteunt u TAQA Theater De Vest en krijgt u altijd een tweede kans. U profiteert van een aantal aantrekkelijke voordelen:
 • Op de dag van de voorstelling kunt u (maximaal twee) nog beschikbare toegangskaarten voor de helft van de normale toegangsprijs kopen (geldt uitsluitend voor door TAQA Theater De Vest geprogrammeerde voorstellingen).
 • U kunt gebruik maken van de regeling ‘Niet goed, Nieuwe kans’ (zie onderstaande uitleg).
 • U ontvangt het jaarprogramma een week eerder dan anderen zodat u in alle rust kunt kiezen en vlot kunt bestellen als de verkoop start.
 • U ontvangt tweewekelijks de digitale nieuwsbrief van TAQA Theater De Vest
 • Wij stellen u incidenteel op de hoogte van bijzondere projecten en voorstellingen via e-mail.
Niet goed, Nieuwe kans
Stipkaarthouders kunnen gebruikmaken van een bijzondere regeling. Voldoet een voorstelling niet aan uw verwachtingen? Dan kan een Stipkaarthouder na de pauze een formulier invullen bij onze receptionist. Vervolgens wordt een tegoedbon met de waarde van de gekochte kaarten minus de administratiekosten toegestuurd.

Het Stip-lidmaatschap kost € 30,00 per seizoen en wordt zonder uw schriftelijke opzegging per 1 mei van ieder jaar automatisch verlengd.
Kaarten
 • Stipkaart

  Zaal Zaal: n.v.t.
  Prijs Normaal € 15,00 Incl. garderobe

  Stipkaart Zaal: n.v.t. Te gast 15.00