De Alex Klaasen Revue

Showponies

show

Paradepaardje Alex Klaasen presenteert feelgoodrevue vol humor, typetjes, liedjes en dans.

Alex Klaasen steekt met 'Showponies' de revue in een nieuw jasje. Samen met o.a. Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt hij entertainment van het hoogste niveau. Dit is een feelgoodrevue met een staartje, een pop-up-spektakelshow over privacy en de tol van de roem. Met een cursus ‘echt-zijn voor beginners’, een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn. Een avond vol humor, typetjes en natuurlijk veel liedjes en dans. Met vallen en opstaan. Want een showpony must go on.

“Ik ben al heel m’n leven groot fan van André van Duin, ik zag vroeger al z’n revues en dacht toen altijd; Dat wil ik later ook, een revue. Die wens is gebleven en nu is het er eindelijk van gekomen. Showponies is revue 2.0. Ik had zin om alles wat ik leuk vind om te doen (cabaret, musical en comedy) in 1 voorstelling bij elkaar te brengen. En daar is revue de beste vorm voor. Maar dan wel in een moderne jas natuurlijk, met het zo bekende Alex Klaasen DNA. Verwacht geen showtrappen of veren, maar een doldwaze avond vol humor, typetjes, dans en veel liedjes. Het genre revue terug op de kaart zetten, omdat het te leuk is om het niet te doen, aldus Alex Klaasen.”

Speciaal voor deze avond prepareert de kok van Grand Café Klunder een speciaal 'Showponies' menu met heerlijke hapjes om te delen, bubbels en iets lekkers toe voor € 27,50 per persoon. Reserveren kan via 072-548 98 98 of via de website o.v.v. 'Showponies menu'.   Een vegetarische variant is ook mogelijk, mits vermeld bij reservering.  

lke woensdagavond lanceert Alex Klaasen een nieuwe vlog in de real-life soap van De Alex Klaasen Revue - Showponies. Volg de soap via zijn Facebook-pagina.


 
Kaarten
  • De Alex Klaasen Revue

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 35,00 incl. drankje en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    De Alex Klaasen Revue Grote Zaal 35.00