Peuterfestival

leuke voorstellingen en tekenatelier

festival Evenement
Het is weer Peuterfestival!

Kom samen met je (groot)ouders naar het allerleukste festival in De Vest: het Peuterfestival op woensdag 24 januari 2018! Een ochtend vol mooie voorstellingen met voor ieder wat wils.

Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen lekker spelen in de foyers en meedoen met Kleurfeest. Wat is er nu heerlijker een theater binnen te gaan, dat is veranderd in een creatief Tekenatelier.

In de bovenfoyer kan er naar hartenlust gespeeld worden en in de benedenfoyer kunnen alle kinderen die het Peuterfestival bezoeken meedoen met Het Kleurfeest. José Vingerling en Gerard de Bruyne zijn tekenaars voor kinderen, Maarten Teekens is muzikant. ‘Het Kleurfeest’ begint met een groot vel papier op de grond, waarop langzaam een tekening ontstaat op de klanken van de muziek. Op deze manier worden de kinderen als het ware de tekening ingezogen. Ze worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren en mee te tekenen en langzaam ontstaat een groot kleurtapijt. 

Natuurlijk zijn er tijdens het festival ook een paar mooie en spannende voorstellingen te zien. Het wordt weer een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama's, opa's en oma's of de oppas!

Een voorstelling kost € 7,50 / € 10,- per persoon. Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot alle Peuterfestival verrassingen. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.

Bekijk alle voorstellingen.
Het Peuterfestival is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderopvang Alkmaar.
Kaarten
  • Peuterfestival

    Zaal Gebouw

    Peuterfestival Gebouw Evenement