Nederlands Philharmonisch Orkest

Schumann totaal

klassiek
Het leven van Robert Schumann was er een van emotionele uitersten. Zielsgelukkig met zijn lieve Clara, doodongelukkig door de waanzin die zijn einde betekende. Chef-dirigent Marc Albrecht wijdt een heel programma aan deze componist, dat indrukwekkend begint met de ouverture van zijn enige opera 'Genoveva'. Het 'Pianoconcert' vindt een warm pleitbezorger in pianist Nelson Goerner die bekend staat om zijn gloedvolle Schumannvertolkingen. Tot slot de 'Vierde symfonie' die Schumann in 1841 voltooide op de verjaardag van zijn beminde echtgenote, maar die hij pas enkele jaren voor zijn tragische dood, stevig gereviseerd, durfde uitvoeren. Het is een waardige bekroning van dit prachige concert.

Schumann – Ouverture ‘Genoveva’  
Schumann – pianoconcert                    
Schumann – Symfonie nr. 4

Met korting naar klassiek
Bent u een liefhebber van het Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest of wilt u kennismaken met deze toporkesten? Profiteer dan van een mooie korting. Als u twee concerten boekt, ontvangt u € 2,50 korting per kaartje. Bestelt u drie concerten, dan ontvangt u € 5,- korting per kaartje en koopt u vier concerten? Dan loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. Wanneer u online of via het bestelformulier bestelt wordt de korting automatisch verrekend. Bekijk de concerten.

Muziekcafé
Kom om 19.30 uur al naar het theater en bezoek gratis het 'muziekcafé': een interview met dirigent of solist en muziek door de musici.
Kaarten
  • Nederlands Philharmonisch Orkest

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 35,00
    PrijsCJP € 15,00 incl. drankje en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    Nederlands Philharmonisch Orkest Grote Zaal 35.00