Nederlands Kamerorkest

Muzikale handtekening

klassiek Bestel kaarten
Wat hebben Bach en Sjostakovitsj met elkaar gemeen? Dit uitgebalanceerde concert geeft daar prachtig antwoord op. Kern zijn twee dubbelconcerten van Bach, waarin twee violen en een hobo de hoofdrol spelen. Eveneens van Bach klinkt een prelude en fuga uit het Wohltemperiertes Klavier waarin hij met de noten B-A-C-H zijn muzikale handtekening zet.
Ook Sjostakovitsj schreef een bundel met preludes en fuga’s in alle toonsoorten. In dit concert hoort u de laatste en meest indrukwekkende van deze set. Tot slot de 'Strijkerssymfonie op. 110a', gemaakt naar 'Strijkkwartet nr.8', waarin Sjostakovitsj zijn muzikale handtekening D-S-C-H als een leidend motief laat horen.

Sjostakovitsj - Prelude en Fuga nr. 24 in d, op. 87  arrangement voor strijkorkest
J.S. Bach 
Concert voor 2 violen,  BWV 1043
Concert voor hobo en viool, BWV 1060
Prelude en fuga in bes, BWV 898
Sjostakovitsj – Strijkerssymfonie op. 110a

Met korting naar klassiek
Bent u een liefhebber van het Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest of wilt u kennismaken met deze toporkesten? Profiteer dan van een mooie korting. Als u twee concerten boekt, ontvangt u € 2,50 korting per kaartje. Bestelt u drie concerten, dan ontvangt u € 5,- korting per kaartje en koopt u vier concerten? Dan loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. Wanneer u online of via het bestelformulier bestelt wordt de korting automatisch verrekend. Bekijk de concerten.

Vers van De Vest
Er zijn helaas geen Vers van De Vest tickets meer beschikbaar voor dit concert.
Kaarten
  • Nederlands Kamerorkest

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 32,50
    PrijsCJP € 15,00 incl. drankje en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    Nederlands Kamerorkest Grote Zaal 32.50

Extra / Inleiding