Nationaal Theaterweekend

Marco Lopes / Alex Ploeg - Dubbelprogramma

cabaret Uitverkocht
Marco Lopes - Moedt
Cabaretier, theatermaker en acteur Marco Lopes stond in 2016 in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Hij speelt comedy met een positieve insteek. “Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Zijn plaatsing van grappen is perfect”, schreef de jury.
‘Moedt’ gaat over de zoektocht van de man in deze tijd. Zijn we het als man even kwijt, of stellen we ons een beetje aan? En hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Veel vragen. maar Marco houdt het luchtig. Hij komt net terug van een retraite-weekend en kan er voorlopig weer even tegen aan.

Alex Ploeg
Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.
In 2016 stond Alex in het voorprogramma van Ronald Goedemondt en won hij de Publieksprijs van Cameretten: ‘Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.’ Alex schrijft verder voor programma’s zoals Klikbeet (NTR, april 2017), Spijkers met Koppen (Radio 2) en eerder Cojones (VARA).

Na afloop van deze Theaterweekendvoorstelling is het disco in Grand-Café Klunder met DJ Wilco/Stuif!

Nationaal Theaterweekend!
Een weekend om niet te missen: van 26 t/m 28 januari ademt heel Nederland theater. Ook bij TAQA Theater De Vest kun je dit weekend terecht voor mooie, grappige én indrukwekkende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje.

Theatrale rondleidingen tijdens het Open Huis
Neem op zaterdag 27 januari tussen 13:00 en 17:00 uur een kijkje achter de schermen nemen bij TAQA Theater De Vest! In het kader van het Nationaal Theaterweekend houden we die dag namelijk Open Huis en ben je van harte welkom om deel te nemen aan een van de rondleidingen. De rondleidingen zullen ongeveer een uur duren en nemen je mee naar plekken waar het publiek normaliter niet komt, zoals de kleedkamers en de artiestenfoyer. Ook zullen de medewerkers theatertechniek demonstraties geven, ben je getuige van de opbouw van een voorstelling en kom je onderweg leuke theatrale verrassingen tegen... Er zullen ook speciale rondleidingen voor kinderen worden gegeven.

BankGiro Loterij VIPKaarthouder? Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar per voorstelling. Voor deze voorstelling zijn de actiekaarten helaas uitverkocht.
Kaarten
  • Nationaal Theaterweekend

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 10,00 incl. drankje en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    Nationaal Theaterweekend Kleine Zaal Uitverkocht 10.00