Nationaal Theaterweekend

Legendary Albums Live - Dire Straits’ Brothers in Arms

theaterconcert Uitverkocht

Topband speelt succesalbum Dire Straits integraal in fraaie theatershow.

De bevlogen gitaristen Erwin Nyhoff en Marcel de Groot trekken vanavond ‘Brothers in Arms’ van Dire Straits uit de platenkast. Maar liefst zes wereldhits staan er op dit onwaarschijnlijk succesvolle album uit 1985, zoals ‘Money For Nothing’, ‘Walk Of Life’, ‘Why Worry’ en natuurlijk het titelnummer. Tijdens dit prachtig aangeklede theaterconcert spelen Nyhoff en De Groot met hun vierkoppige band het hele album live. Ook komen uiteraard andere grote hits van de Britse band voorbij, worden er smeuïge kleedkamerverhalen verteld en leert u ook nog een paar kneepjes van het vak.
Na Stevie Wonders ‘Songs In The Key Of Life’ en ‘The Joshua Tree’ van U2 is dit de derde Legendary Albums Live-theaterproductie.

Na afloop van deze Theaterweekendvoorstelling is het disco in Grand-Café Klunder met DJ Wilco/Stuif!

Nationaal Theaterweekend!
Een weekend om niet te missen: van 26 t/m 28 januari ademt heel Nederland theater. Ook bij TAQA Theater De Vest kun je dit weekend terecht voor mooie, grappige én indrukwekkende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje.

Theatrale rondleidingen tijdens het Open Huis
Neem op zaterdag 27 januari tussen 13:00 en 17:00 uur een kijkje achter de schermen nemen bij TAQA Theater De Vest! In het kader van het Nationaal Theaterweekend houden we die dag namelijk Open Huis en ben je van harte welkom om deel te nemen aan een van de rondleidingen. De rondleidingen zullen ongeveer een uur duren en nemen je mee naar plekken waar het publiek normaliter niet komt, zoals de kleedkamers en de artiestenfoyer. Ook zullen de medewerkers theatertechniek demonstraties geven, ben je getuige van de opbouw van een voorstelling en kom je onderweg leuke theatrale verrassingen tegen... Er zullen ook speciale rondleidingen voor kinderen worden gegeven.

BankGiro Loterij VIPKaarthouder? Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar per voorstelling. Voor deze voorstelling zijn de actiekaarten helaas uitverkocht.
Kaarten
  • Nationaal Theaterweekend

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 10,00 incl. drankje en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    Nationaal Theaterweekend Grote Zaal Uitverkocht 10.00