Mugmetdegoudentand

De Eurocommissaris / Joan Nederlof

theater

Joan Nederlof kruipt in de huid van de fictieve eurocommissaris Charlotte Hajenius.

Zoals zovelen wist theatermaakster Joan Nederlof weinig over de Europese Unie. Een gat in de theatermarkt, dacht ze in 2015. Vanuit haar eigen nieuwsgierigheid kwam ze tot een voorstelling over dit complexe maar belangrijke onderwerp: ‘De Eurocommissaris’. Het werd een geestige solo waarin Nederlof het publiek meevoerde in de gedurfde gedachtestroom van de fictieve doch zeer populaire eurocommissaris Charlotte Hajenius.

We zijn inmiddels bijna twee jaar verder en Europa is ingrijpend veranderd. Tijd dus voor een nieuwe versie. Wie bang is in een bureaucratisch eliteproject verzeild te raken, hoeft niet te vrezen. Want de rasechte liberaal Hajenius heeft naar eigen zeggen niet alleen geen talent om te somberen, ze beschikt bovendien over een bovengemiddelde verbeelding. Deze productie van Mugmetdegoudentand is derhalve een must‐see voor iedereen die Europa een warm hart toedraagt, dat juist niet doet of op die plek een hardnekkige blinde vlek heeft.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling). Lees meer.
Kaarten
  • Mugmetdegoudentand

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    Mugmetdegoudentand Kleine Zaal 19.50