Moeders en Zonen (reprise)

Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels

toneel Bestel kaarten

Toneelgrootheid, allround entertainer en musicalster in meeslepende Broadway-hit.

Toneelgrootheid Anne Wil Blankers, allround entertainer Paul de Leeuw en musicalster Freek Bartels staan met deze voorstelling voor het eerst samen op de planken, in de Nederlandse versie van de Broadway-hit ‘Mothers and Sons’. Wegens groot succes vorig seizoen, nu in reprise.

U maakt kennis met Katherine, die op bezoek gaat bij Cal, de ex-partner van haar aan aids overleden zoon. Cal is inmiddels getrouwd met een andere man en heeft een kind. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Na jaren van zwijgen en het wegstoppen van emoties, wordt ze uitgedaagd om onder ogen te zien hoe de samenleving is veranderd. De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.

Dit mooie en meeslepende drama werd geschreven door Terrence McNally, beleefde in 2014 zijn première op Broadway en werd genomineerd voor twee Tony Awards. Raoul Heertje tekent voor de bewerking en vertaling van het stuk dat in april 2016 in Nederland in première ging.
Kaarten
 • Moeders en Zonen (reprise)

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 32,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Moeders en Zonen (reprise) Grote Zaal 32.50

Extra / Inleiding