Leoni Jansen & Eric Vaarzon Morel

Ierse Nachten

theaterconcert

Naar het land van Keltische goden, Yeats en Joyce en whiskey.

Van alle Europese volkeren komt het DNA van de Ieren waarschijnlijk het meest overeen met dat van de Spanjaarden. Daarom maken zangeres Leoni Jansen en flamencogitarist Eric Vaarzon Morel na hun succesvolle programma ‘Santiago’ opnieuw een pelgrimstocht, ditmaal naar Ierland. Met hun gitaren op de rug doorkruisen zij het prachtige oud-Keltische land. Ze maken muziek, verzamelen mythen en sagen die Spanje en Ierland verbinden en gaan zoek naar plekken waar Keltische magie en mystiek opdoemen uit de mist. Leoni en Eric reizen af naar het land van dichters en schrijvers als Yeats en Joyce, van waaruit de middeleeuwse Sint-Brandaan zijn reizen ondernam, waar de Spaanse Armada deels ten onder ging voor de kust en het nooit bij één whiskey blijft.

Na afloop van deze voorstelling vindt een nagesprek plaats met Leoni Jansen en Eric Vaarzon Morel in Grand Café Klunder. Dit nagesprek is gratis toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een toegangskaart.


Dinsdag Matinee
Bent u theaterliefhebber maar gaat u ’s avonds liever niet meer op pad? In het nieuwe theaterseizoen hebben wij op vijf dinsdagmiddagen in de Kleine Zaal voorstellingen geprogrammeerd. De voorstellingen zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie trouwe  theaterbezoekers en sluiten aan bij het programma 'Dag en Dauw'. De voorstellingen zijn ook te bezoeken met Vier het Leven; in dat geval wordt uw toegangskaartje gereserveerd en wordt u opgehaald en thuisgebracht. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.

Dit zijn onze Dinsdag Matinees:
31 - 10 Henk Poort - Ik ben mijn lied
19 - 12 Leoni Jansen / Eric Vaarzon Morel - Ierse Nachten
16 - 01 Debby Petter - In mijn hoofd
20 - 02 Julika Marijn - Uit verdriet geboren
03 - 04 Steef de Jong - Orfeo
Kaarten
 • Leoni Jansen & Eric Vaarzon Morel

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 17,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Leoni Jansen & Eric Vaarzon Morel Kleine Zaal 17.50