Koffieconcert Trio Impression

Een sensatie uit België

klassiek Bestel kaarten
Het Trio Impression is in België al een ware sensatie. Het jonge drietal bestaande uit de strijkerszussen Fien en Riet Van den Fonteyne en pianist Florestan Bataillie is met fenomenaal spel in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest veelbelovende kamermuziekgezelschappen die de Zuiderburen in jaren hebben voortgebracht. Het trio stelt zich in Alkmaar voor met twee meesterwerken uit het pianotriorepertoire. Mendelssohns Eerste pianotrio was voor Schumann de aanleiding om de componist ‘de Mozart van de negentiende eeuw’ te noemen. En Dvořáks Tweede pianotrio bevat die briljante mix van compositorische perfectie en Slavische inborst. Een must voor kamermuziekliefhebbers.
 
Programma
Trio Impression (België)
 
Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847)
* Trio voor piano, viool en cello nr. 1 in d kl. t., opus 49

Antonín Dvořák (1841-1904)
* Trio voor piano, viool en cello nr. 2 in g kl. t., opus 26

Serie De Sterren van Morgen
In samenwerking met The International Holland Music Sessions wordt een zestal koffieconcerten op de zondagmiddagen geprogrammeerd. Centraal staan jonge, getalenteerde internationale musici. Uw toegangskaartje is inclusief een kopje koffie. Bij afname van de gehele serie ontvangt u het 6e kaartje gratis (uw voordeel: € 14,50). Data: 15 oktober, 19 november, 14 januari, 11 februari, 18 maart en 15 april. Ga naar Tickets,15 oktober.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling). Lees meer.
 
Kaarten
 • Koffieconcert Trio Impression

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 14,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Koffieconcert Trio Impression Kleine Zaal 14.50

Extra / Inleiding