Jonas Vermeulen en Boris van Severen

The Great Downhill Journey Of Little Tommy

muziektheater

Heerlijk maf en swingend rockmuziektheater.

Een stel Vlamingen komt de grens over om ons kikkerlandje eens flink op de kop te zetten met heerlijk maf en swingend rockmuziektheater: “Dit duo met cowboylaarzen, een plectrum in de achterzak van de zwarte jeans, een gepassioneerde spelersziel en een hart vol broze woorden injecteert het hedendaagse theater met een flinke portie sex and drugs and rock and roll.” (Focus Knack)

‘The Great Downhill Journey Of Little Tommy’ vertelt het verhaal van Tommy in songs en tekeningen. Kleine Tom woont in een stad op de heuvel. Hij wil de wereld ontdekken, fietst naar beneden en komt op zijn tocht – zacht uitgedrukt – rare mensen tegen. Vreemde stoere werkmensen, een jager die mis schiet, een mythische vrouwenverschijning…
Vanaf de eerste schreeuw ‘He’s gone!’ door een megafoon is het raak en wordt de toehoorder het verhaal ingezogen met knalharde maar ook softe songs. Elke scène in het verhaal is een lied. Ondertussen tekent Sarah Yu Zeebroek – dochter van Kamagurka – live illustraties en ontpopt zij zich tot zangeres.

Na afloop van de voorstelling is er een gratis toegankelijk nagesprek met de makers.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling). Lees meer.
Kaarten
 • Jonas Vermeulen en Boris van Severen

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Jonas Vermeulen en Boris van Severen Kleine Zaal 19.50