Blind Date - Het Debuut

Toptalent van de toekomst

theater

De meest aansprekende en opvallendste korte voorstellingen van afstuderende theatermakers.

Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Het productiehuis kiest voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast. Daarom zit het elk jaar op de eerste rij tijdens het ITs Festival, waar theatermakers van de Nederlandse toneel-, dans- en kleinkunstopleidingen hun afstudeervoorstelling presenteren. De drie meest aansprekende producties, stukken die het publiek omverblazen en hun hart verwarmen, worden door Rudolphi Producties beloond met een gezamenlijke tournee: Het Debuut. Voor avontuurlijk publiek een mooie kans om als eerste kennis te maken met de theatermakers van nu en wellicht de toptalenten van morgen.

De geselecteerde voorstellingen en makers voor Het Debuut 2017 zijn:

‘The place to be’ – Koen van der Heijden & Hidde Aans-Verkade (Academie voor Theater en Dans, Mime)

‘What sounds like now’Jorien van Rheenen & Joey Schrauwen (Performance-opleiding Toneelacademie Maastricht, afgestudeerd in 2014)

‘The seed of life’ – Romano Haynes (Toneelacademie Maastricht)

Blind Date

U houdt van avontuur en volgt graag nieuwe ontwikkelingen van jonge theatermakers? Dan is  deze Blind Date echt iets voor u.Onze programmeur brengt graag een nieuwe generatie veelbelovende makers onder de aandacht, met verrassende voorstellingen op het gebied van theater en dans. De andere Blind Dates zijn op 13 januari (dans) en 5 april (theater).
De toegangsprijs voor de voorstellingen in deze serie bedraagt € 17,50 tot € 19,00. Bestelt u de hele serie, dan  betaalt u slechts € 30,- (incl. drankje).

Kaarten
 • Blind Date - Het Debuut

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Blind Date - Het Debuut Kleine Zaal 18.50