Henk Poort

Ik ben mijn lied

muziektheater

Middag met Henk Poort in aria’s, verhalen en songs.

Henk Poort is bij de een bekend als musicalacteur, bij de ander als operazanger. Weinigen maken in ieder geval de overstap van musicalsong naar opera-aria met zo’n gemak. Minder bekend is dat Poort een boeiend verhalenverteller is. In ‘Ik ben mijn lied’ zingt hij nummers uit zijn omvangrijke repertoire (musical, operette, opera en pop) en kruipt hij in de huid van kleurrijke personen uit zijn verleden. Poort vertelt over het leven in de Jordaan, waar de opera’s luidkeels werden meegezongen, laat ons kennismaken met de Jordaanse ‘omes’ die ongevraagd hun levenslessen aanboden en gunt het publiek een kijkje achter de schermen van de musical- en de operawereld. Dat wordt een middag genieten van zijn levenslied!

Na afloop van deze voorstelling is er een nagesprek met Henk Poort in Grand Café Klunder, gratis toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een toegangskaart.

Dinsdag Matinee
Bent u theaterliefhebber maar gaat u ’s avonds liever niet meer op pad? In het nieuwe theaterseizoen hebben wij op vijf dinsdagmiddagen in de Kleine Zaal voorstellingen geprogrammeerd. De voorstellingen zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie trouwe  theaterbezoekers en sluiten aan bij het programma 'Dag en Dauw'. De voorstellingen zijn ook te bezoeken met Vier het Leven; in dat geval wordt uw toegangskaartje gereserveerd en wordt u opgehaald en thuisgebracht. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.

Dit zijn onze Dinsdag Matinees:
31 - 10 Henk Poort - Ik ben mijn lied
19 - 12 Leoni Jansen / Eric Vaarzon Morel - Ierse Nachten
16 - 01 Debby Petter - In mijn hoofd
20 - 02 Julika Marijn - Uit verdriet geboren
03 - 04 Steef de Jong - Orfeo
Kaarten
 • Henk Poort

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 17,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Henk Poort Kleine Zaal 17.50