Debby Petter

In mijn hoofd

toneel

Intrigerende monoloog door actrice Debby Petter, van schrijver Thomas Verbogt.

Debby Petter bracht de afgelopen jaren al intrigerende eenakters op de planken. In de theatermonoloog ‘In mijn hoofd’ speelt ze een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen of misschien wel meer dan de helft. Het gaat ook niet om leugentjes om bestwil, maar echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Terwijl ze op hem wacht, vertelt ze kwetsbaar en onzeker haar verhaal. Waarom gaat ze niet bij hem weg? Het antwoord op deze vraag blijkt glashelder en onthutsend tegelijk.

‘In mijn hoofd’ is de vierde monoloog van Debby Petter. De vorige drie bleken stuk voor stuk mooie, kleine juweeltjes, waarin Petter haar publiek van begin tot eind meesleepte in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

Na afloop van deze voorstelling vindt een nagesprek plaats met Debby Petter in Grand Café Klunder. Dit nagesprek is gratis toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een toegangskaart.

Dinsdag Matinee
Bent u theaterliefhebber maar gaat u ’s avonds liever niet meer op pad? In het nieuwe theaterseizoen hebben wij op vier dinsdagmiddagen in de Kleine Zaal voorstellingen geprogrammeerd. De voorstellingen zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie trouwe  theaterbezoekers en sluiten aan bij het programma 'Dag en Dauw'. De voorstellingen zijn ook te bezoeken met Vier het Leven; in dat geval wordt uw toegangskaartje gereserveerd en wordt u opgehaald en thuisgebracht. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.

Dit zijn onze Dinsdag Matinees:
31 - 10 Henk Poort - Ik ben mijn lied
19 - 12 Leoni Jansen / Eric Vaarzon Morel - Ierse Nachten
16 - 01 Debby Petter - In mijn hoofd
20 - 02 Julika Marijn - Uit verdriet geboren
03 - 04 Steef de Jong - Orfeo
Kaarten
 • Debby Petter

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 17,50
  incl. drankje en garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Debby Petter Kleine Zaal 17.50