De Toneelmakerij

Spijker (8-12 jr)

jeugd

Hartversterkertje voor kinderen met onmogelijke ouders.

een nieuwe tragikomedie geschreven door Roel Adam, over kinderen van wie de ouders niet meer door één deur kunnen. Spijker laat op een grappige én tegelijkertijd schrijnende manier zien hoe een jongetje alles in het werk stelt om zijn ouders bij elkaar te houden.
Spijker heeft onmogelijke ouders. Zijn moeder komt erachter dat zijn vader zijn baan kwijt is. Dat probeerde hij geheim te houden, maar toen dat mislukte werden ze nog onmogelijker dan normaal. Nu zijn ze uit elkaar, maar er is te weinig geld om te verhuizen dus hebben ze alles door de helft gedaan. Maar hoe splits je één W.C., of één keuken? En hoe werkt dat met één kind..? Spijker is een schrijnende komedie over een binnenste buiten gedraaide wereld, een hysterische moeder en een punctuele vader en over twee kinderen die recht door zee gaan waar volwassenen liever een omweg nemen. Lukt het ze om Spijkers ouders weer bij elkaar te brengen?

Theaterspeelplaats
Nieuw dit seizoen: kom in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!
Kaarten
  • De Toneelmakerij

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 9,50 Incl. limonade en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    De Toneelmakerij Kleine Zaal 9.50