Dansklooster

Ecstatic Dance Alkmaar

dans Bestel kaarten
 • za 19 mei 19:30 Plein Zaal
  Te gast
 • za 02 jun 19:30 Plein Zaal
  Te gast
Ecstatic Dance is de ultieme vrijheidsdans die na de VS nu ook Nederland veroverd. Het is voor iedereen die zin heeft om te dansen en dat het liefste ongestoord wil doen. Eerst een warming up om je lijf en de ander een beetje te ontdekken. En daarna twee uur dansen op blote voeten, zonder te praten met elkaar.

De muziek is heel gevarieerd van beat tot flow en van pop tot klassiek. Hierdoor kan je verschillende kanten van jezelf ontdekken. Beweeg zoals jij het fijn vindt, groots of subtiel, met een bekende, een vreemde of lekker op jezelf. We dansen op de topvloer van de mooie ruime Plein Zaal met uitzicht op het Canadaplein en de Grote Kerk.

19.00u: Zaal open
19.30u: Openingsceremonie
20.00 - 22.00u: Ecstatic Dance

Tickets alleen aan de deur verkrijgbaar: los kaartje € 15, strippenkaart € 75 (deze is het hele jaar geldig en bestaat uit 6 kaartjes die je mag delen met elkaar; je entreeprijs wordt daarmee € 12,50 per avond).

Het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Wel leuk als je vooraf via het FB-event aangeeft dat je gaat: facebook.com/ecstaticdancealkmaar.nl Ecstatic Dance Alkmaar wordt aangeboden en begeleid door het team van Dansklooster. Zij organiseren diverse evenementen rondom vrije dans & meditatie.
Kaarten
 • Dansklooster

  Zaal Plein Zaal
  Prijs Normaal € 15,00 Excl.drankje

  Dansklooster Plein Zaal Te gast 15.00
 • Dansklooster

  Zaal Plein Zaal
  Prijs Normaal € 15,00 Excl.drankje

  Dansklooster Plein Zaal Te gast 15.00