Peuterfestival: Dadodans

Kokers (3+)

jeugd Bestel kaarten

Spannende en prikkelende voorstelling over hoe je samen kunt (leren) spelen.

Dit is een voorstelling tijdens het Peuterfestival, kom samen met je (groot)ouders naar dit allerleukste festival in De Vest! Wat is er nu heerlijker een theater binnen te gaan, dat is veranderd in een creatief Tekenatelier.

In de bovenfoyer kan er naar hartenlust gespeeld worden en in de benedenfoyer kunnen alle kinderen die het Peuterfestival bezoeken meedoen met Het Kleurfeest. José Vingerling en Gerard de Bruyne zijn tekenaars voor kinderen, Maarten Teekens is muzikant. ‘Het Kleurfeest’ begint met een groot vel papier op de grond, waarop langzaam een tekening ontstaat op de klanken van de muziek. Op deze manier worden de kinderen als het ware de tekening ingezogen. Ze worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren en mee te tekenen en langzaam ontstaat een groot kleurtapijt. 

Wegens groot succes is Kokers opnieuw te zien in de theaters. Het is een beeldende muzikale dansvoorstelling met kokers in de hoofdrol, over plezier maken, uitdagen, troosten en er voor elkaar zijn.

Een stad, een bos, een huis, een speeltuin...
Twee dansers bouwen met kartonnen kokers hun eigen wereld. Hoe kun je een wereld opbouwen of afbreken? Bouw je samen of alleen? Welke spelletjes kun je spelen? Wie bepaalt de regels om het spel leuker te maken? In Kokers ontdekken twee dansers hoe je samen kunt spelen.
 
Iris 8 jaar: “Ik zou mijn vriendjes en vriendinnetjes aanraden om te gaan kijken. Ook als je 8 bent! Het is denk ik ook leuk voor de ouders. Ik geef de voorstelling een 9!”
 
Bekijk alle voorstellingen van het Peuterfestival.
Het Peuterfestival is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderopvang Alkmaar.
Kaarten
 • Peuterfestival: Dadodans

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Peuterfestival: Dadodans Kleine Zaal 10.00
 • Peuterfestival: Dadodans

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Peuterfestival: Dadodans Kleine Zaal 10.00