BonteHond

FOEI (5-8 jr)

jeugd

Foute voorstelling voor slechte kinderen.

Waarom zijn ongezonde dingen het lekkerst en zijn verhalen waar je slim van wordt zo suf? En waarom mag je niet in je neus peuteren terwijl die gemaakt lijkt voor je vinger? Kortom, waarom is slecht leuk en goed saai? In FOEI kunnen twee jongens zich niet inhouden. Daarom besluiten ze elkaar te trainen in wilskracht. Niet spugen op de grond, niet snoepen uit de koektrommel en niet uit bed kruipen om met de iPad te spelen. Zo snel mogelijk willen ze nette, voorbeeldige mensen worden. Om daarna anderen te leren net zo goed te worden als zij. Want slecht zijn is toch het laatste wat je wilt… of niet soms?
FOEI is een wedstrijd zelfbeheersing waarin alle verleidingen als draken bestreden worden.

Over de makers
FOEI is de vierde samenwerking van Job Raaijmakers, René Geerlings en componist Wim Conradi. Dit succes-trio maakte eerder Aap en Beer (Gouden Krekel 2012), Niet Huppelen! (Zilveren krekel 2014) en KLUCHT (nominatie Zapp Theaterprijs 2017). De voorstellingen staan bekend als humoristisch, beeldend en fysiek en zijn aantrekkelijk voor zowel kinderen als hun ouders en opa’s en oma’s. Dit keer werkt het drietal samen met speler en maker Maurits van den Berg (Berg&Bos en Beumer&Drost) die eerder bij BonteHond in KNOW ME speelde.

Theaterspeelplaats
Nieuw dit seizoen: kom in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!
Kaarten
  • BonteHond

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 9,50 Incl. limonade en garderobe excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

    BonteHond Kleine Zaal 9.50