Balletschool Attitude

The Sound of Ballet - Connecting Art

verhuring Bestel kaarten
Balletschool Attitude en het Regionaal Jeugdorkest Artiance gaan opnieuw de samenwerking aan. Samen hebben zij in 2016 de voorstelling ‘The Sound of Ballet – Moves the Orchestra’ geproduceerd.
 
In 2018 komen zij samen met de voorstelling The Sound of Ballet - Connecting Art. Alhoewel het gaat om een voorstelling van amateurs, krijgt het een professionele uitstraling. Een dansvoorstelling meemaken, begeleid door een live-orkest (dat groter is dan het balletorkest van Het Nationale Ballet), is natuurlijk al een belevenis op zich. De beleving wordt versterkt door de bijdrage van de verteller, Bram van Oers, die het publiek bij de hand zal nemen door de voorstelling. Zo begrijpt het publiek de dans en de muziek nog beter.
 
In een aansprekend en afwisselend programma is er voor een ieder wat wils. Er wordt gedanst op muziek uit Rusland (Kallinikov), Armenië (Dolukanian), Frankrijk (Debussy), De Balkan (Brecovitsj) en andere windstreken. Vrolijke dansen worden afgewisseld met performances met diepere lagen. Corps de ballet en het orkest versmelten op het toneel tot één groot geheel. 
 
De schilderkunst van Kitty Meijering wordt in deze vernieuwde editie betrokken bij het project. Dit wordt gedaan met een expositie van haar schilderijen. Zo komen drie kunstdisciplines tijdens dit bijzondere project samen.

Kijk voor meer informatie op www.balletschoolattitude.nl.
Kaarten
 • Balletschool Attitude

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 15,00
  Incl. garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Balletschool Attitude Grote Zaal 15.00
 • Balletschool Attitude

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 15,00
  Incl. garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Balletschool Attitude Grote Zaal 15.00