Balletschool Attitude

Benefietvoorstelling

verhuring
Vrijdag 13 oktober was voor Balletschool Attitude een rampzalige dag. Sportcomplex de Beeck in Bergen, en daarmee ook de Spiegelzaal waar Balletschool Attitude gevestigd is, is die dag volledig verwoest door een brand.

Balletschool Attitude is vrijdag 13 oktober heel veel kwijtgeraakt. Veel kostuums, attributen, een piano, apparatuur, maar vooral een prachtige ruimte waar vele kinderen en volwassenen balletles kregen van Mirjam de Zeeuw en Matthea Brouwer.

Gelukkig is er inmiddels een tijdelijke oplossing gevonden. Handbalvereniging Berdos heeft het clubhuis tijdelijk beschikbaar gesteld. Er is heel hard gewerkt om deze ruimte geschikt te maken voor balletlessen. Er zijn spiegels en barres geplaatst en er is tijdelijk een balletvloer gelegd. Dit biedt ruimte om op zoek te gaan naar een permanente ruimte in Bergen.

De kosten zijn echter enorm en daarom heeft de Stichting ‘Vrienden van Balletschool Attitude’ het initiatief genomen om een benefietvoorstelling te organiseren. Hiermee willen zij geld ophalen zodat Balletschool Attitude een nieuwe start kan maken en alle spullen die verloren zijn gegaan in de brand kunnen worden vervangen. Vooral de kosten voor een nieuwe balletvloer zijn erg hoog, dus de stichting en de balletschool hoopt op een mooie opbrengst.
Kaarten
 • Balletschool Attitude

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 12,50
  Incl. garderobe
  excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50

  Balletschool Attitude Kleine Zaal 12.50