Marjolijn van Heemstra en Zohre Norouzi

Zohre een Afghaans Nederlandse soap

theater

Openhartige voorstelling over goede bedoelingen, onhandige pogingen en wederzijdse verwachtingen.

In november 2015 belt de Afghaanse vluchtelinge Zohre Norouzi aan bij theatermaker Marjolijn van Heemstra met de vraag of ze mag blijven slapen. Na wat getwijfel gaat de deur open en wordt er een deken op de bank gelegd. Er is een gezamenlijk ontbijt, er is ongemak en stilte en dan langzaam maar zeker is er steeds meer.
 
In 'Zohre, een Afghaans Nederlandse Soap' doen Zohre en Marjolijn verslag van het jaar dat voorbijging sinds Zohre voor het eerst bij Marjolijn op de bank sliep. Een jaar vol goede bedoelingen, onhandige pogingen, wederzijdse verwachtingen en verdenkingen. Een jaar vol telefoontjes met onwillige instanties en nachtelijke gesprekken over eenzaamheid en gemis op het dak van Zohre’s flat in Alphen aan den Rijn waar je nooit de sterren ziet. Een openhartige voorstelling over kleine levens in het licht van gigantische problemen met als leidraad een verdwenen Afghaanse soap.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van het geheim van de Kleine Zaal (je betaalt slechts € 9 of € 8 per kaartje). Lees meer onder menu Bij uw bezoek.
Kaarten
  • Marjolijn van Heemstra en Zohre Norouzi

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50

    Marjolijn van Heemstra en Zohre Norouzi Kleine Zaal 18.50