Leedvermaak HNT 2020 By Gordon Meuleman Nieuw 010422 1600 Site

Lezen Met Leedvermaak


Actief aan de slag met de toneeltekst en naar de voorstelling.
 Doe mee aan Lezen Met Leedvermaak!

Elke theatervoorstelling begint met een tekst. Nieuw, eeuwenoud, bewerkt, in concept of helemaal uitgeschreven. Maar wat vertelt die tekst? Wat is er herkenbaar aan de personages en de situaties? En hoe komt die tekst uiteindelijk tot leven in de voorstelling? 

Lees onder deskundige begeleiding de theatertekst van de Leedvermaak Trilogie. Kies een rol en lees je tekst (hardop!). Iedereen komt aan bod. Rond de tafel ontstaat een beeld van de voorstelling én een gesprek over de personages, hun motieven en de dieperliggende thema’s. In twee avonden lees je de hele toneeltekst en hoor je alle achtergronden. De toneeltekst komt echt tot leven. Een professionele leesbegeleider neemt je op twee bijeenkomsten mee door de tekst en verzorgt na het zien van de voorstelling een avond om na te praten. 

Compleet leespakket voor €25 
Voor slechts €25 doe je mee met Lezen Met Leedvermaak. Je krijgt het boek met de toneeltekst uitgegeven door De Harmonie en een uitgebreide reader met achtergronden. De prijs in inclusief twee avonden waarop de tekst gelezen wordt en één avond om na te praten. Het kaartje voor de voorstelling is niet inbegrepen.

Klik in de gele balk hieronder op de button om het Lezen Met-pakket te bestellen (Lezen Met Leedvermaak mét kaartje voor de voorstelling). 

Data en locatie

Lezen Met Leedvermaak, leesavond 1: vrijdag 18 maart, 19:00-21:30u in TAQA Theater De Vest

Lezen Met Leedvermaak, leesavond 2: vrijdag 25 maart, 19:00-21:30u in TAQA Theater De Vest

Voorstelling Leedvermaak van Het Nationale Theater: vrijdag 1 of zaterdag 2 april, aanvang 19:00u in TAQA Theater De Vest

Nagesprek: vrijdag 8 april, 19:00-21:30u in TAQA Theater De Vest

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]