Voorpremière 'Marathon tegen kanker' op 11 april in De Vest

Kom samen met Caroline Tensen in actie

Wilt u over de speciale blauwe loper van 'Marathon tegen kanker' lopen, een sneak preview krijgen van de tv-show die op 17 mei in Alkmaar wordt opgenomen en ontdekken welke (inter)nationale sterren meedoen in deze tv-show? Kom dan samen met Caroline Tensen naar de voorpremière op dinsdag 11 april in TAQA Theater De Vest!

Opwarmen voor 17 mei
Op woensdag 17 mei zet KWF Kankerbestrijding heel Alkmaar op z’n kop met de tv-show ‘Marathon tegen kanker’, die wordt gepresenteerd door Caroline Tensen. Bekende en onbekende Nederlanders komen in actie voor een dierbare, tegen kanker. Drie indrukwekkende acties finishen live tijdens de show op het Waagplein op 17 mei. Eén van de marathonacties tijdens de show is die van modeontwerpster Olcay Gulsen. Zij gaat 40 km fietsen, 10 km hardlopen en 1,5 km zwemmen. Ook wordt er een wandelmarathon van 42 km gelopen, langs de mooiste plekjes in Alkmaar met als eindpunt het Waagplein.

Kom ook in actie
U kunt ook uw eigen marathonactie starten. Daarbij gaat het vooral om de uitdaging die u aangaat voor uw dierbare(n) met kanker. Alles kan, van dansen of darten tot cupcakes bakken. Kom voor inspiratie op 11 april om 19.30 uur naar TAQA Theater de Vest.

Wilt u meer weten over het evenement en de acties, kijk dan op www.marathontegenkanker.nl.