Vers van De Vest: ga mee op theateravontuur!

Stel je eigen serie samen

Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2018-2019. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Boek 5 of 10 van de in totaal 24 Vers van De Vest voorstellingen en concerten en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling inclusief een drankje).

Op avontuur
Vers van De Vest is een zorgvuldig geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Heel uiteenlopend in inhoud, uitvoering en sfeer, maar allemaal uitdagend en avontuurlijk. Je kunt kiezen voor werk van aanstormend talent bij gerenommeerde gezelschappen of voor bijzondere combinaties tussen verschillende genres. Welke keuze je ook maakt, je ontvangt gegarandeerd een inspirerende theaterbelevenis!

Je kiest zelf vijf of tien voorstellingen uit de lijst. Stop de kaartjes in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Voor Vers van De Vest is slechts een beperkt aantal plaatsen in deze goedkope serie beschikbaar, dus maak snel uw keuze, want op = op. Kaarten voor alle voorstellingen zijn ook los verkrijgbaar.

Bekijk hier een lijst van alle aankomende Vers van De Vest-voorstellingen.