Trouwen in theater en kerk

Dé trouwlocaties van Alkmaar: Grote Kerk en TAQA Theater De Vest, twee unieke plekken voor een huwelijk.

Aankomende bruidsparen hebben ruime keuze uit trouwlocaties met in Alkmaar wel twee unieke plekken: de Grote Kerk voor kerkelijke en burgerlijke huwelijksvoltrekkingen en het theater, gelegen tegenover diezelfde kerk.

De voorbereidingen voor de grote dag vragen veel aandacht. Naast het kiezen van de trouwkleding is de selectie van de perfecte trouwlocatie vaak een hele zoektocht. Bij de Grote Kerk en TAQA Theater De Vest kunnen bruidsparen-to-be hun dag helemaal naar wens vormgeven.  

Theater als trouwlocatie
TAQA Theater De Vest is een mooi vormgegeven, moderne trouwlocatie. De grote theaterzaal, de vlakke vloerzaal, de Plein Zaal met uitzicht op de Grote Kerk, de ruime foyers, Grand Café Klunder: het bruidspaar kiest welke ruimte(s) omgetoverd worden tot sfeervolle feestzaal. Techniek, aankleding, muziek, heerlijk eten en drinken: alles kan in het theater.

Trouwen in de historische Grote Kerk
De monumentale Grote Sint Laurenskerk is de plek voor een onvergetelijke dag. In toga geklede Poorters begeleiden het huwelijk in de feestelijk aangeklede kerk. Een avondhuwelijk in een prachtig verlicht kerkgebouw is het toppunt van romantiek. De kerk ligt recht tegenover het theater, waardoor ook gekozen kan worden voor het beste van beide werelden: de ceremonie in de prachtige kerk en het huwelijksfeest in de Plein Zaal van het theater, met uitzicht op de verlichte kerk.

Trouwbeurs
Bezichtig alvast de kerk en breng een bezoek aan de stand van het theater tijdens de Trouwbeurs op zondag 29 januari in de Grote Kerk. Van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de Grote Kerk de 4e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Tijdens de Trouwbeurs laten trouwexperts de laatste trends zien. Van inspiratieplein tot modeshow en van workshops tot aan live entertainment. Tickets kosten € 7,50 online en € 10,- aan de deur. Kinderen t/m 17 jaar gratis. Kijk op www.trouwbeursalkmaar.nl.

Meer informatie
Voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de kerk of het theater neemt u contact op Shanna Somers: 072 - 548 98 64 of SSomers@taqatheaterdevest.nl.
Lees meer over trouwen in TAQA Theater De Vest
Lees meer over trouwen in de Grote Kerk