Trijntje Oosterhuis bij vierde editie Jazz Café

Intiem jazzconcert in de Plein Zaal

Komend half jaar staan in de Plein Zaal in TAQA Theater De Vest vier Jazz Cafés geprogrammeerd. Met inmiddels twee zeer succesvolle edities achter de rug, deelt de organisatie met trots mede dat op maandag 4 juni niemand minder dan Trijntje Oosterhuis een gastoptreden komt verzorgen. De kaartverkoop voor dit bijzondere concert is op 5 maart gestart.

Intieme setting
Trijntje Oosterhuis behoort tot de absolute top van Nederland. Het concert op maandag 4 juni wordt bijzonder omdat de Plein Zaal van De Vest in een intieme jazz club verandert en toegang biedt aan maximaal 120 bezoekers. Een bijzonder concert in een intieme setting dus. Trijntje wordt – naast de initiatiefnemers van het Jazz Café Marc Schenk en Kasper Kalf - begeleid door pianist Hans Vroomans (o.a. Metropole Orkest). Bestel hier kaarten voor het Jazz Café met Trijntje Oosterhuis!

3e editie Jazz Café met Deborah Carter
Eerst treedt op maandagavond 30 april zangeres Deborah Carter op. De Amerikaanse jazz-zangeres heeft vele credits op haar naam. Ze heeft met zo’n beetje iedereen gespeeld en tourde de hele wereld over. Als pianist zal de jonge Sebastiaan van Bavel (zoon van Rob van Bavel) acte de présence geven. Ook dit wordt een concert om niet te missen. Er zijn nog kaarten beschikbaar! Bestel hier

Meer informatie en toegangskaarten
Een toegangskaartje voor het Jazz Café kost € 10,- incl. drankje en kan worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur, tel 072- 548 99 99).