TAQA Theater De Vest wederom genomineerd voor ANWB Publieksprijs

‘Meest gastvrije theater van het jaar’

De ANWB heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Publieksprijs ‘Meest gastvrije theater van het jaar’. Ruim 23.000 ANWB-leden hebben een stem uitgebracht. TAQA Theater De Vest is genomineerd in de categorie ‘grote gemeente’ en kijkt vol verwachting uit naar de prijsuitreiking op 4 oktober in Hoofddorp.

“Deze mooie nominatie is een prachtige aftrap van het nieuwe theaterseizoen! Na de goed bezochte openingsvoorstelling met Scapino Ballet Rotterdam en een feestelijke editie van Kunst tot de Nacht, zijn we helemaal klaar voor de start!” Aldus directeur Peter Blaauboer.

“Voor bijna alle voorstellingen zijn nog mooie plaatsen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de hitmusicals Annie M.G. Schmidt of De Marathon, of de voorstellingen van Het Nationale Theater met Theo d’Or winnares Romana Vrede en Louis d’Or winnaar Hans Croiset in de spelersgroep. Ook voor de jeugd staat er veel op het programma. In de Herfstvakantie kan men genieten van het JeugdTheaterVestival met o.a. ‘De Reuzenperzik’, maar ook voor peuters en zelfs baby’s hebben we een passend aanbod.” 

Extra’s

Ook brengt TAQA Theater De Vest dit seizoen weer een nieuwe reeks Try-Out Café’s met aanstormend talent in de Plein Zaal en drie edities van Zin op Zondag in Grote Kerk Alkmaar. Rondom de voorstellingen wordt een uitgebreid programma geboden met interessante achtergrondinformatie.

Houd voor het laatste nieuws www.taqatheaterdevest.nl in de gaten.