Start voorverkoop seizoen 2019-2020

Eerste selectie topproducties succesvol in de verkoop

Afgelopen vrijdag 5 april ging een selectie topproducties uit het nieuwe theaterseizoen al in de voorverkoop via www.taqatheaterdevest.nl. Het betrof een mooie lijst van met name reprises van populaire cabaretiers. Vele belangstellenden sloten deze ochtend aan in de online wachtrij en alles verliep soepel en vlot. Hardlopers waren Daniël Arends, Bert Visscher, Ton Kas en Henry van Loon. Er zijn nog volop kaarten beschikbaar, dus ga naar deze pagina voor een overzicht.

Kaartverkoop 17 mei en tussentijdse verkoopmomenten
Het volledige programma van theaterseizoen 2019-2020 zal op vrijdag 17 mei in de verkoop gaan, kijk hier voor meer informatie. Een groeiend aantal spelers geeft echter voorkeur aan een eigen verkoopmoment, waardoor sommige voorstellingen al voor 17 mei in de verkoop kunnen gaan. Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief en volg Theater De Vest op Facebook om op de hoogte te blijven van deze tussentijdse kaartverkoopmomenten.

Vroege vogels
Tip: alle bezoekers die vóór 1 augustus kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen ontvangen een ‘vroege vogel tegoedbon’ t.w.v. € 10,- (maximaal 1 tegoedbon per adres).