Start kaartverkoop Nederlands Philharmonisch Orkest en Koffieconcerten

Wees er snel bij voor de beste plaatsen

Op donderdag 1 maart is de kaartverkoop voor de nieuwe concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en de koffieconcerten van The International Holland Music Sessions voor het seizoen 2018 – 2019 van start gegaan. Wees er snel bij voor de beste plaatsen!

Nederlands Philharmonisch Orkest en Nederlands Kamerorkest
In het nieuwe seizoen voert het aanbod van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest van Tsjaikovski's Souvenir de Florence tot Kerst met Vivaldi. De Franse zussen Katia en Marielle Labèque spelen Le carnaval des animaux en Marc Albrecht dirigeert Beethoven 6 ‘Pastorale’ en Bruch door violist James Ehnes. Tevens wordt er voorafgaand aan al deze concerten een gratis toegankelijk Muziekcafé georganiseerd in de foyer, waar u kunt genieten van een interview met een dirigent of solist en muziek van steeds wisselende musici. Bekijk hier alle concerten

Koffieconcerten
Tijdens de koffieconcerten van The International Holland Music Sessions ontdekt u de sterren van morgen. Jonge, zeer talentvolle muzikanten van over de hele wereld presenteren zich op deze diverse zondagmiddagen. Tip: bestel in één keer de hele serie koffieconcerten van het nieuwe seizoen en u ontvangt het zesde kaartje gratis! Kijk hier voor meer informatie over de koffieconcerten.