Showman's Fair Alkmaar van 20 t/m 22 augustus 2021

Driedaags theaterfestival in de Alkmaarderhout

Showman’s Fair Alkmaar is op 20, 21 en 22 augustus terug in de Alkmaarderhout voor de derde editie! Drie dagen lang theater, muziek, dans, film, cabaret, circus, (woord)kunst en bijzondere acts op een sfeervol festivalterrein in de Alkmaarderhout. Ook dé opening van het komende Alkmaarse cultuurseizoen! Met korte optredens in grote theatertenten, hapjes, drankjes en theatrale verrassingen. Alles inclusief! Wil je verzekerd zijn van een plek aan tafel bij Showman’s Fair? Reserveer nu je zitplaats door kaarten te kopen via www.showmansfairalkmaar.nl
 
Festivalpakketten
Net als de coronaproof opzet in 2020, is ook dit jaar het programma gevuld met verschillende Festivalpakketten. Er is voor ieder wat wils! Het publiek maakt een tour over het festivalterrein en laat zich meevoeren in de wereld van Showman’s Fair. De route gaat langs korte optredens van talentvolle artiesten, aanstormende performers en andere creatieve podiumbestormers. Tussendoor schuift het publiek aan lange tafels, voor gerechten in diverse soorten en maten, verschillend per Festivalpakket en elke dag een ander aanbod!
 
Eerste namen
Onder meer de culturele instellingen van St. Uit in Alkmaar werken mee aan het festivalprogramma: TAQA Theater De Vest, Podium Victorie, Karavaan, Filmhuis Alkmaar, Stedelijk Museum Alkmaar, Artiance, Bibliotheek Kennemerwaard/ABC Huis, Kunstuitleen Alkmaar en Regionaal Archief Alkmaar. 

Bekijk het programma en bestel tickets via www.showmansfairalkmaar.nl