Programma Nationaal Theaterweekend bekend

Voor slechts € 10 naar De Wëreldbänd, een theaterconcert of cabaret

Van 26 t/m 28 januari ademt heel Nederland theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ook TAQA Theater De Vest doet mee, met een heel weekend vol mooie voorstellingen voor slechts € 10. Op zaterdag 27 januari wordt Open Huis georganiseerd met rondleidingen en theatrale verrassingen. Er zijn voorstellingen geprogrammeerd voor jong en oud in diverse genres.

Tijdens het theaterweekend zijn de volgende voorstellingen geprogrammeerd:

Vrijdag 26 januari, 20.15 uur
De Wëreldbänd – Slapstick (show)
In deze grootse show wordt je meegenomen naar de jaren ’20 – ’30. De mannen van de Wereldband brengen een ode aan muzikale komieken als de Marx Brothers en Spike Jones en geven een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin en Laurel en Hardy.

Vrijdag 26 januari 20.30 uur
Anne Neuteboom – Weg (cabaret)
Deze cabaretière sleepte op Camaretten 2015 de jury- en publieksprijs in de wacht. IN haar nieuwste voorstelling slingert Anne echter een portie maatschappijkritiek anno 2017 de zaal in.

Zaterdag 27 januari, 20.15 uur (theaterconcert)
Legendary Albums Live - Dire Straits’ Brothers in Arms
De bevlogen gitaristen Erwin Nyhoff en Marcel de Groot trekken vanavond ‘Brothers in Arms’ van Dire Straits uit de platenkast. Tijdens dit prachtig aangeklede theaterconcert spelen Nyhoff en De Groot met hun vierkoppige band het hele album live.

Zaterdag 27 januari 20.30 uur
Dubbelprogramma cabaret – Marco Lopes en Alex Ploeg
Twee cabaretvoorstellingen op 12 avond! Theatermaker en acteur Marco Lopes stond in 2016 in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Hij speelt comedy met een positieve insteek. In 2016 stond Alex in het voorprogramma van Ronald Goedemondt en won hij de Publieksprijs van Cameretten.

Zondag 28 januari, 13.00 uur
Maak kennis met jong en veelbelovend talent in het Try-Out Café!
In een café-achtige setting in de Plein Zaal wordt het nieuwste aanstormende talent gepresenteerd. Met optredens van o.a. Maarten van den Berg, Lonneke Dort, Tim Teunissen en David Heijmans.

Zondag 28 januari 14.30 uur
Dummie de Mummie (6+)
Een spiksplinternieuwe familiemusical, gebaseerd op de razend populaire en meermaals bekroonde kinderboekenserie van Tosca Menten. Na afloop van deze is er een meet & greet met Mummie en Goos en trakteren wij u graag op een feestelijk hapje!

Kijk hier voor meer informatie en om tickets te bestellen.