Nieuw theaterseizoen 2020-2021

Benieuwd naar het nieuwe theaterseizoen? We vertellen je alles over de start kaartverkoop.

Start kaartverkoop 2020-2021
De klassieke concerten zijn per 2 maart al in de verkoop en op vrijdag 17 april kun je al voor enkele topproducties kaarten kopen. De volledige agenda staat vanaf 6 mei online en op 15 mei start de kaartverkoop. Je kunt online bestellen of via het bestelformulier in het Theaterprogramma.  Houd de e-nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Theaterprogramma ontvangen?
Bezoekers die afgelopen drie jaar vaker dan één keer een voorstelling hebben bezocht en waarvan de adresgegevens volledig zijn, ontvangen het programma rond 10 mei kosteloos op de deurmat. Controleer voor de zekerheid of je in Mijn Vest bij Contact vermeld hebt staan dat we je het theaterprogramma toe mogen zenden. Klik rechtsboven op Mijn Vest en log in. Geen account? Vraag de brochure aan met het online formulier. Het programma is vanaf 7 mei ook af te halen aan de kassa.

Eigen account
Profiteren van onze loyaliteitsacties doe je het meest door steeds hetzelfde inlogaccount te gebruiken. Wachtwoord of inlognaam vergeten? Vul dan bij Mijn Vest(rechtsboven) je mailadres in en vraag je wachtwoord op of mail ons via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Actie
Alle bezoekers die vóór 1 augustus kaarten bestellen ontvangen daarnaast een tegoedbon t.w.v. € 10,- (maximaal 1 tegoedbon per adres). De tegoedbonnen zullen in september worden verspreid onder alle klanten die in de maanden april t/m juli kaarten bij ons hebben besteld voor het nieuwe seizoen.

Vragen? 

Vragen over het theaterseizoen mail je naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

E-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Vraag de tweewekelijkse e-nieuwsbrief aan.