Kaartverkoop 2018-2019 succesvol van start!

Hardlopers Youp van 't Hek, Brigitte Kaandorp en Patrick Laureij

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in TAQA Theater De Vest ging op vrijdag 18 mei succesvol van start. Ruim 5000 theaterliefhebbers stonden vanaf 9.00 uur in de online wachtrij om kaarten te bemachtigen voor o.a. Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp en Patrick Laureij.

Kies snel de beste plaatsen voor hardlopers
Wie volgend theaterseizoen de voorstellingen van Pieter Derks, Bert Visscher, Arjen Lubach en/of Ashton Brothers + het Noordpool Orkest wil bezoeken, moet er snel bij zijn. Voor deze hardlopers is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Bestellen voor het nieuwe theaterseizoen
Toegangskaarten voor alle voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Hier staat het programma voor 2018-2019 online met uitgebreide programmabeschrijving, foto’s en trailers.
In de nieuwe full colour brochure zit ook een bestelformulier, waarmee kaarten voor het nieuwe seizoen kunnen worden besteld. Alle bestelformulieren die vóór 28 mei zijn ingeleverd worden ‘gehusseld’ en verwerkt; de formulieren die daarná binnenkomen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Maak kans op een jaar lang gratis theater!
Iedereen die vóór 1 juni kaarten voor het nieuwe theaterseizoen bestelt, maakt kans om het bedrag van de volledige bestelling terug te winnen. Én alle bezoekers die vóór 1 september kaarten bestellen ontvangen een ‘vroege vogel tegoedbon’ t.w.v. € 10,- (maximaal 1 tegoedbon per adres).

Nog geen brochure? Vraag er één aan via www.taqatheaterdevest.nl. De brochure is ook op te halen bij TAQA Theater De Vest of op een van de andere centrale plekken in de stad (o.a. bij bibliotheken en boekhandels).