Grand Café Klunder in top 5 beste theaterrestaurants van Nederland!

"Uitstekende keuken, goede sfeer, vriendelijk en attent personeel op een prachtige plek in de binnenstad van Alkmaar!" Volgens artiesten en theaterbezoekers zijn dit de kenmerken van Grand Café Klunder en de reden voor een vijfde plek in de top 10 beste theaterrestaurants van Nederland.

In het kader van het zomernummer van theatermagazine De Theatermaker werd er een wedstrijd uitgezet. Artiesten en bezoekers mochten een stem uitbrengen op het beste theaterrestaurant in Nederland. Restaurant Over de tong in Roosendaal (het theaterrestaurant van Schouwburg De Kring) kwam als beste uit de test. Grand Café Klunder scoort een mooie vijfde plek en laat daarmee prominenten als Grand Café DelaMar en ITA Brasserie achter zich.

Na een oproep op de website van Theaterkrant.nl en diverse social media kanalen, ontving de Theaterkrant 225 mailtjes met daarin tips voor 146 verschillende restaurants. Directie en medewerkers van TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder zijn trots op deze eervolle vermelding.

Ook in de zomer is het heerlijk vertoeven in Grand Café Klunder en op het vernieuwde terras. Kijk op www.grandcafeklunder.nl voor de menukaart en het reserveren van een tafeltje.