Gevolgen coronamaatregelen

Voorstellingen tot 9 juni

Wegens de huidige coronamaatregelen van de overheid zijn wij helaas genoodzaakt alle voorstellingen tot 9 juni te annuleren. Om in deze onzekere tijden toch iets leuks in het vooruitzicht te bieden, bestaat er nu de mogelijkheid tot voorinschrijving voor nieuwe voorstellingen.

Afhandeling gekochte tickets
Hoewel wij het ontzettend jammer vinden dat wij door de huidige maatregelen wederom geen publiek kunnen ontvangen, hebben wij begrip voor deze maatregelen. Wij zien ook de pijn van de artiesten die niet kunnen komen spelen én de teleurstelling van bezoekers die hierdoor een fantastische theateravond moeten missen. We zetten alles op alles om nieuwe data voor de afgelaste voorstellingen te vinden en zullen kaarthouders zo spoedig mogelijk per e-mail informeren over de afwikkeling van gekochte ticket(s). Er kan enige tijd overheen gaan voor je bericht van ons ontvangt, dus we hopen op je geduld en begrip. Onze collega’s van de kassa werken met man en macht aan het afhandelen van de consequenties van deze nieuwe maatregelen. Wij waarderen het dan ook enorm als je hen alleen belt bij zeer dringende vragen.

Wachtlijst
Als theater bewegen wij continu mee met de veranderende regels. Door de beperkingen worden voorstellingen soms doorgeschoven naar een latere datum of wordt er voor een klein publiek gespeeld en zullen voorstellingen eerder uitverkocht zijn. Zodra er versoepelingen zijn, zullen wij weer extra kaarten in de verkoop doen. Het is daarom mogelijk om je op een wachtlijst te laten plaatsen voor reeds uitverkochte voorstellingen die je graag zou willen bezoeken. 

Voorinschrijving
Onze programmeurs doen hun uiterste best om onze agenda te blijven vullen met nieuwe voorstellingen die binnen de maatregelen passen. Maar omdat er immer onzekerheid bestaat over de daadwerkelijke doorgang van voorstellingen en het dan geldende maximale bezoekersaantal, bieden we nu de mogelijkheid om gebruik te maken van een voorinschrijving. Je maakt zo kosteloos jouw interesse in een voorstelling aan ons kenbaar. Zodra de kaarten voor die voorstelling in verkoop gaan, nemen wij contact met je op en kun je tickets aanschaffen.

Tip: meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van bijgeboekte voorstellingen!