Eerste voorstellingen nieuwe seizoen in de verkoop

Bestel vanaf 13 april kaarten voor Bert Visscher, Paul de Leeuw en meer!

Over ongeveer een maand verschijnt de spiksplinternieuwe theaterbrochure boordevol prachtige voorstellingen. Op vrijdag 18 mei start de verkoop voor het hele seizoen in TAQA Theater De Vest; vooruitlopend daarop gaan op vrijdag 13 april al zo’n 20 topvoorstellingen in de verkoop. Reserveer vanaf dan kaarten voor o.a. Bert Visscher, Claudia de Breij, Paul de Leeuw of Ali B! Kijk hier voor de volledige lijst.

Volop cabaret
Goed nieuws voor de cabaretliefhebber: het wordt een geweldig cabaretjaar waarin alle cabarettoppers voorbij komen. Vanaf vrijdag 13 april kan al besteld worden voor de nieuwste shows van Bert Visscher (‘Hij wordt vanzelf moe’), Claudia de Breij (‘Nu’) en Ali B (‘Koorts’).

Dit seizoen gemist? Nieuwe kans!
Dit theaterseizoen een groot succes en daarom volgend seizoen in de reprise: o.a. Claudia de Breij (‘Nu’), Richard Groenendijk (‘Om alles’), Yentl & de Boer (‘Magie’), Veldhuis en Kemper (‘Geloof ons nou maar’) en Van der Laan en Woe (‘Pesetas). Ook valt volgend seizoen weer te genieten van ‘The Simon & Garfunkel Story, het muziektheaterstuk over het meest muzikale duo aller tijden. Met natuurlijk hits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’ en ‘The Sound Of Silence’ op de setlist. Wie de Alex Klaasen Revue ‘Showponies’ heeft gemist krijgt in september een nieuwe kans: ook deze voorstelling is bijgeboekt!

Musicals en shows
Paul de Leeuw zorgt volgend seizoen tijdens een ontspannen avondje weer voor de nodige afwisseling tussen hilariteit en ontroering, verhalen en liedjes in ‘ VETTE PECH’. Tineke Schouten komt met ‘Highlights’, een afwisselende show met alle hoogtepunten uit haar carrière. In ‘Evita’ spelen o.a. René van Kooten en Brigitte Heitzer (bekend van het tv-programma ‘Op zoek naar Evita’) de hoofdrollen. Het wordt een nieuwe, groots opgezette versie van de wereldberoemde musical.

Bijzonder
De theaterhit ‘Horror’ van Jakop Ahlbom wordt wegens internationaal succes hernomen. Een voorstelling als een horrorfilm, “geestig en onweerstaanbaar eng”, aldus de Volkskrant. De familievoorstellingen van Theater Rotterdam (voorheen RO Theater) zijn altijd een groot feest. Volgend theaterseizoen brengen ze de voorstelling ‘Hamlet’. Een voorstelling met prachtige decors over het beroemdste stuk aller tijden.

Meer informatie
Vanaf vrijdag 13 april 9.00 uur kan online en aan de kassa worden besteld voor bovenstaande voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen. Vanaf 8 mei is het complete programma voor het seizoen 2018 – 2019 te raadplegen op www.taqatheaterdevest.nl en op vrijdag 18 mei start de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen.