Eerste namen Zomer op het Plein 2018 bekend

Nieuw: Zomer in De Mare nu ook op zaterdagavond

TAQA Theater De Vest gaat vanaf 3 juni weer naar buiten met een zomerprogramma in De Mare en op het Canadaplein. Zomer in De Mare vindt na het succes van de eerste editie opnieuw plaats in De Rekerhout en biedt een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Nieuw is een avontuurlijk theaterprogramma op zaterdagavond. In juli en augustus is het Canadaplein aan de beurt voor een zomer vol optredens van lokale, landelijke en internationale artiesten tijdens Zomer op het Plein.

Op ‘AvondTuur’ in de Rekerhout
Vanaf zondag 3 juni kan iedereen van 2 tot 88 genieten van vier zondagmiddagen met straattheater tijdens de 7e editie van Zomer in De Mare in De Rekerhout. Iedereen is welkom om tussen 13.00 en 16.30 uur gezellig te picknicken. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en samen beleven ze allerlei korte straat- en circustheateracts en wonderlijke installaties. Nieuw dit seizoen zijn de ‘AvondTuren’ die kinderen (8+) op de zaterdagavonden 9, 16 en 23 juni kunnen beleven. Die avonden is De Rekerhout de locatie voor spannend, mysterieus theater zoals de absurdistische voorstelling van Compagnie Monkey Style of het enge ‘Monsters’ van Duda Paiva. 

Eerste namen Zomer op het Plein bekend!
De 18e editie van Zomer op het Plein start op zondag 1 juli. Het volledige programma wordt op 23 mei bekend gemaakt, maar we mogen nu alvast een tipje van de sluier oplichten.Cabaretier Dolf Jansen speelt het programma ‘Op zijn Iers’ op zaterdag 21 juli, gitarist en songwriter JB Meijers (o.a. bekend van De Dijk en The Common Linnets) verzorgt een uniek solo-optreden op zondag 22 juli. Op zondag 5 augustus is het podium voor het cabaret duo Yentl & De Boer.

Meer informatie
Zomer in De Mare vindt plaats van 3 t/m 24 juni op zaterdagavond en de zondagmiddagen. Zomer op het Plein vindt plaats van zondag 1 juli t/m zondag 5 augustus. Alle acts zijn gratis toegankelijk. Kijk vanaf 23 mei op de vernieuwde website van www.zomerindemare.nl en www.zomerophetplein.nl voor het volledige programma en korte trailers.