Ciske de Rat twee keer bijgeboekt

Danny de Munk speelt voor de allerlaatste keer Ciske

Goed nieuws voor alle Ciske-fans, want deze prachtige musical met Danny de Munk in de hoofdrol is twee keer bijgeboekt in TAQA Theater De Vest! Ciske de Rat stond al van 29 juni t/m 2 juli in Alkmaar, maar daar zijn nu dinsdag 27 en woensdag 28 juni aan toegevoegd. De kaarten voor de eerste voorstellingen gingen erg hard, dus wees er snel bij om een mooi plekje te bemachtigen bij deze nieuwe data! Bestel hier je tickets.

Prijswinnende en tijdloze musical
In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek in een film die meer dan twee miljoen bezoekers trok. In 2007 werd de musical gemaakt, die tweeënhalf jaar speelde en zeven Musical Awards in de wacht sleepte.
Komend seizoen kruipt De Munk voor de allerlaatste keer in de huid van het straatschoffie dat hem beroemd maakte, in een volledig nieuwe productie van de tijdloze en oer-Hollandse musical. We zien hoe het jochie met zijn brutale streken en hart van goud in Amsterdam opgroeit en na veel vallen en opstaan een volwassen kerel wordt. Het verhaal is gebaseerd op de hele trilogie van Piet Bakker, met uiteraard de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’. Ciske de Rat heeft de belangrijke prijs voor ‘beste grote musical’ gewonnen tijdens de Musical Awards 2017. Daarnaast won de musical nog twee prijzen, de 8-jarige Silver Metz mocht de award voor ‘aanstormend talent’ in ontvangst nemen en Jeroen Sleyfer voor ‘beste arrangementen’.