ANWB Publieksprijs

Genomineerd voor ANWB publieksprijs Meest Gastvrije Theater

TAQA Theater De Vest is genomineerd voor ANWB Publieksprijs ‘Meest gastvrije theater van het jaar’. De ANWB heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Publieksprijs ‘Meest gastvrije theater van het jaar’. Ruim 23.000 ANWB-leden hebben een stem uitgebracht. TAQA Theater De Vest is genomineerd in de categorie ‘grote gemeente’ en kijkt vol verwachting uit naar de prijsuitreiking op 4 oktober in Hoofddorp.

Succesvolle voorverkoop
“Naast deze mooie nominatie voor de ANWB Publieksprijs zijn we ook zeer tevreden over de voorverkoop cijfers”, zegt directeur Peter Blaauboer. “Inmiddels hebben we ruim 52.000 theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen verkocht en daar zijn we zeer trots op. Ook met de opening van het nieuwe Grand Café Klunder verwachten we bezoekers een nog fijnere avond uit te kunnen bieden. Kortom, we zijn helemaal klaar voor een mooie nieuw seizoen!”

Bijgeboekte voorstellingen
Sinds het uitkomen van het nieuwe theaterprogramma zijn er diverse voorstellingen bijgeboekt: drie voorstellingen van Najib Amhali, ‘De man door Europa’ van Lucas de Man, ‘Walden’ de hit van het RO Theater en een nieuwe serie Try-Out Café’s. Houd voor het laatste nieuws www.taqatheaterdevest.nl in de gaten.