100.000e kaartje voor seizoen 16-17 TAQA Theater De Vest verkocht!

Grote belangstelling voor cabaret, muziektheater en ‘Vers van De Vest’

Op 20 april 2017 verkocht TAQA Theater De Vest het 100.000e kaartje voor het theaterseizoen 16-17. Een mooie stijging van zo’n 10% ten opzichte van het vorige theaterseizoen. En het seizoen is nog niet afgelopen!

Directeur Peter Blaauboer is zeer tevreden over deze groei. “We merken dat onze bezoekersaantallen aantrekken. De belangstelling voor theater is nog steeds heel groot. Onze nieuwe serie ‘Vers van de Vest’, waarmee je met forse korting kennis kunt maken met de allernieuwste voorstellingen, bleek een schot in de roos! Daar ben ik erg trots op en heel blij mee. Hoe meer bezoekers we bij uitdagend en avontuurlijk aanbod kunnen verwelkomen, hoe liever mij het is. En onze bezoekers waarderen niet alleen de mooie voorstellingen, maar ook het feit dat je hier lekker kunt eten en een gezellige nazit hebt, samen met partner of vrienden. En vaak zijn na afloop ook de optredende artiesten nog in Grand Café Klunder aanwezig. Waar vind je dat?”

Naast deze 100.000 bezoekers voor de professionele podiumkunsten, bezoeken jaarlijks nog eens 250.000 gasten TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar. Deze bezoekers komen voor de culturele en commerciële verhuringen, exposities en het bezichtigen van de kerk.

Mevrouw Asjes uit Alkmaar viel met haar neus in de bloemen! Zij kocht het 100.000e kaartje voor de première van percussiespektakel Yamato, te zien op zaterdag 6 mei in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest.