Voorverkoop seizoen 2020-2021

Eerste topproducties van het nieuwe seizoen in de verkoop

Klassieke concerten in de voorverkoop
Op 2 maart is de voorverkoop van alle klassieke concerten van het nieuwe theaterseizoen gestart. Kijk hieronder voor de volledige lijst, aangevuld met voorstellingen die reeds in de verkoop zijn gegaan.

Voorverkoop seizoen 2020-2021
We informeren binnenkort over start van de kaartverkoop voor het gehele nieuwe theaterseizoen 2020-2021. Je leest het hier over in onze e-nieuwsbrief.

Theaterprogramma ontvangen?
Bezoekers die afgelopen drie jaar vaker dan één keer een voorstelling hebben bezocht en waarvan de adresgegevens volledig zijn, ontvangen het programma kostenloos op de deurmat. Controleer voor de zekerheid of je in Mijn Vest bij Contact vermeld hebt staan dat we je het theaterprogramma toe mogen zenden. Klik rechtsboven op Mijn Vest en log in. Geen account? Vraag de brochure aan met het online formulier.

Eigen account
Profiteren van onze loyaliteitsacties doe je het meest door steeds hetzelfde inlogaccount te gebruiken. Wachtwoord of inlognaam vergeten? Vul dan bij Mijn Vest(rechtsboven) je mailadres in en vraag je wachtwoord op of mail ons via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Vragen? 
Vragen over het theaterseizoen mail je naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

E-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Vraag de tweewekelijkse e-nieuwsbrief aan.