Verkoop seizoen 2020-2021

Regelmatig nieuwe voorstellingen online

Verkoop sept - dec 2020
De zomerperiode is wellicht een wat onverwachte tijd om te starten met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Door de effecten van de coronacrisis zijn wij echter genoodzaakt de planning, zoals we die normaliter volgen, los te laten. Wij streven ernaar eind augustus het programma voor september - december online aan te bieden. Houd de e-nieuwsbrief en social media in de gaten voor nieuws over het programma en voorstellingen die al eerder online geboekt kunnen worden.

Theaterprogramma (light) ontvangen?
Bezoekers die afgelopen drie jaar vaker dan één keer een voorstelling hebben bezocht en waarvan de adresgegevens volledig zijn, ontvangen dit seizoen rond 28 augustus een 'light' theaterprogramma kosteloos op de deurmat. In deze gids lichten we een aantal voorstellingen uit, die te zien zijn tussen september en december 2020. Het complete theaterprogramma is te vinden op deze website en wordt regelmatig geüpdatet. Controleer voor de zekerheid of je in Mijn Vest bij Contact vermeld hebt staan dat we je het theaterprogramma toe mogen zenden. Klik rechtsboven op Mijn Vest en log in. Geen account? Vraag de light brochure aan met het online formulier

Wat gaat er anders tussen september en december 2020?
Om je theaterbezoek coronaproof te laten verlopen, gaat er een aantal zaken anders. Zo hebben we de aanvangstijden aangepast om twee uitvoeringen van dezelfde voorstelling op één avond mogelijk te kunnen maken, is er geen (portemonneeloze) pauze en is de opstelling uniek. De voorste rijen van de tribune zijn vervangen door losse stoelen dichtbij het podium. Zo kunnen we meer bezoekers op veilige afstand toelaten en een intiemere sfeer creëren. In de Grote Zaal kunnen we in deze setting 212 bezoekers ontvangen, in de Kleine Zaal 75. Na afloop van de voorstelling gezellig napraten kan nog steeds in Grand Café Klunder, waar uiteraard ook rekening wordt gehouden met de 1,5m afstand regel.

Eigen account
Profiteren van onze loyaliteitsacties doe je het meest door steeds hetzelfde inlogaccount te gebruiken. Wachtwoord of inlognaam vergeten? Vul dan bij Mijn Vest(rechtsboven) je mailadres in en vraag je wachtwoord op of mail ons via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Vragen? 
Vragen over het theaterseizoen mail je naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

E-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Vraag de tweewekelijkse e-nieuwsbrief aan.