Stipkaart

Niet goed, nieuwe kans met deze speciale kortingskaart vol voordelen

Niet goed, nieuwe kans! Met de Stipkaart kunt u een andere voorstelling bezoeken als een voorstelling niet aan uw verwachtingen voldeed en krijgt u een tweede kans op een theaterbezoek. Ook krijgt u korting op vele voorstellingen en ondersteunt u met de Stipkaart TAQA Theater De Vest.

Stipkaart voordelen
Als dank voor uw steun ontvangt u de volgende voordelen:

  • Op de dag van de voorstelling (online vanaf 8.00 uur) kunt u (maximaal twee) nog beschikbare toegangskaarten kopen voor de helft van de normale toegangsprijs (deze korting geldt uitsluitend voor door TAQA Theater De Vest geprogrammeerde voorstellingen)
  • U kunt gebruik maken van de regeling 'Niet goed, Nieuwe kans'
  • U ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief van TAQA Theater De Vest
  • Wij stellen u incidenteel op de hoogte van bijzondere projecten en voorstellingen via e-mail

Het Stip-lidmaatschap kost € 30. De kaart is strikt persoonlijk en kan worden besteld via deze website. Klik hier om de stipkaart te bestellen.
 
Uitleg Niet goed, Nieuwe kans

Stipkaarthouders kunnen gebruik maken van een bijzondere regeling. Voldoet een voorstelling niet aan uw verwachtingen? Dan kan een Stipkaarthouder na de pauze een formulier invullen bij onze kassa. Vervolgens wordt een tegoedbon met de waarde van de gekochte kaarten minus administratiekosten toegestuurd.

NB De aanschaf van een Stipkaart is niet fiscaal aftrekbaar, wegens de bovengenoemde tegenprestaties. Lees meer over Uw steun aan het theater.

Berekening halve prijs tarief toegangskaarten
Op de dag van de voorstelling bestelt u als Stipkaarthouder tegen halve prijs kaarten. Wij bieden iedere bezoeker een pauzedrankje aan. Uw drankje staat klaar als u de zaal uitloopt, u hoeft niet te wachten bij de bar en niet af te rekenen; uw drankje zit bij uw ticket inbegrepen. Het halve prijs tarief van uw ticket wordt hierdoor anders berekend: (toegangsprijs - €2,65) x 50% + €2,65
Voorbeeld: Normaalprijs € 22,50 - € 2,65 = € 19,85. Halve prijs wordt € 9,90 + € 2,65 = € 12,55

Ten tijde van de corona-maatregelen hanteren we geen pauzedrankjes. In dat geval betaalt u 50% van de toegangsprijs.

Wij geven geen korting op korting. Deze regel geldt voor al onze kortingen en daarmee ook voor de Stipkaart. Couponkortingen en Stipkaartkorting kunnen dus niet met elkaar gecombineerd worden.

Online tickets bestellen
U kunt op de dag van de voorstelling online kortingstickets kopen.
Belangrijk: log eerst in voordat ugaat bestellen. Eenmaal ingelogd gaat u naar de voorstelling, klik op bestel kaarten en kies het Stipkaarttarief. Dit tarief is alleen beschikbaar op de dag van de voorstelling en geldt voor maximaal 2 kaarten.