Stipkaart

Niet goed, nieuwe kans met deze speciale kortingskaart vol voordelen

Niet goed, nieuwe kans! Met de Stipkaart kunt u een andere voorstelling bezoeken als een voorstelling niet aan uw verwachtingen voldeed en krijgt u een tweede kans op een theaterbezoek. Ook krijgt u korting op vele voorstellingen en ondersteunt u met de Stipkaart TAQA Theater De Vest.

Stipkaart voordelen
Als dank voor uw steun ontvangt u de volgende voordelen:

  • Op de dag van de voorstelling kunt u (maximaal twee) nog beschikbare toegangskaarten kopen voor de helft van de normale toegangsprijs (deze korting geldt uitsluitend voor door TAQA Theater De Vest geprogrammeerde voorstellingen)
  • U kunt gebruik maken van de regeling 'Niet goed, Nieuwe kans'
  • U ontvangt het jaarprogramma een week eerder dan anderen zodat u in alle rust kunt kiezen en vlot kunt bestellen als de verkoop start (u heeft geen voorrang)
  • U ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief van TAQA Theater De Vest
  • Wij stellen u incidenteel op de hoogte van bijzondere projecten en voorstellingen via e-mail

Het Stip-lidmaatschap kost € 30. De kaart is strikt persoonlijk en kan worden besteld via deze website. Klik hier om de stipkaart te bestellen.
 
Gouden Stipkaart voordelen

Als Gouden Stipkaarthouder kunt u de inleidingen en alle extra activiteiten gratis bezoeken. Deze kaart is alleen nog tijdens seizoen 2016-2017 in gebruik.

Uitleg Niet goed, Nieuwe kans
Stipkaarthouders kunnen gebruik maken van een bijzondere regeling. Voldoet een voorstelling niet aan uw verwachtingen? Dan kan een Stipkaarthouder na de pauze een formulier invullen bij onze receptionist. Vervolgens wordt een tegoedbon met de waarde van de gekochte kaarten minus administratiekosten toegestuurd.

NB De aanschaf van een Stipkaart is niet fiscaal aftrekbaar, wegens de bovengenoemde tegenprestaties. Lees meer over Uw steun aan het theater.

Berekening halve prijs tarief toegangskaarten
Op de dag van de voorstelling bestelt u als Stipkaarthouder tegen halve prijs kaarten. In het nieuwe theaterseizoen bieden wij iedere bezoeker een pauzedrankje aan. Uw drankje staat klaar als u de zaal uitloopt, u hoeft niet meer te wachten bij de bar en niet meer af te rekenen; uw drankje zit bij uw ticket inbegrepen. Het halve prijs tarief van uw ticket wordt hierdoor anders berekend: (toegangsprijs - €2,50) x 50% + €2,50
Voorbeeld: Normaalprijs € 22,50 - € 2,50 = € 20,00. Halve prijs wordt € 10,00 + € 2,50 = € 12,50