Uw bezoek

Een avondje uit in het bruisende centrum van Alkmaar

TAQA Theater De Vest ligt in het centrum van Alkmaar en biedt veel mogelijkheden voor een gezellige avond uit met vrienden en familie.

Maak uw dagje uit compleet met een mooie voorstelling, theaterconcert of musical in de Grote Zaal of een intieme cabaret- of toneelvoorstelling in de Kleine Zaal. Bent u op zoek naar een dagje uit met kinderen? Dan bent u ook in ons theater aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u informatie om uw theaterbezoek perfect voor te bereiden.

Pauze
De beslissing of een voorstelling wel of geen pauze bevat ligt niet bij het theater, maar bij de theatermakers. Het kan zijn dat de aard van de voorstelling een pauze niet toelaat, of juist wel. Als u precies wilt weten hoe uw avond eruit gaat zien en wilt weten of er wel of geen pauze is, neemt u dan voordat uw bezoek gepland is contact op met onze gastheer of -vrouw via 072-548 98 88.

Geschatte eindtijd
Als langer van tevoren bekend is hoe laat een voorstelling ongeveer afgelopen is, dan wordt deze geschatte eindtijd vermeld op de website bij de betreffende voorstelling. Let er hierbij wel op dat de werkelijke eindtijd afhankelijk is van een aantal factoren (applaus, toegiften etc.) en dus kan afwijken van hetgeen op deze site wordt vermeld. Als u (bijvoorbeeld vanwege openbaar vervoer, lift of oppas) wilt weten hoe laat deze is afgelopen, dan kunt u op de dag van de voorstelling bellen met onze gastheer of -vrouw via 072-548 98 88.

Via het menu rechts vindt u informatie over speciale voorzieningen voor mindervaliden en kinderen, onze openingstijden, informatie over parkeren en de huisregels.